"Des de L'Hospitalet al món, a totes aquelles persones que avui, cadascú des de les nostres possibilitats, estem lluitant per guanyar-li la batalla a aquest virus, us convidem a que deixeu aquí les vostres paraules d'ànim i esperança".

1021299.jpg
Silvia moles Piquer

Que aquest confinament ens serveixi per valorar les coses q són realment importants. Ens en sortirem.

26/3/2020
LAURYN CUEVAS fernandez

son tiempos difíciles y seguramente perderemos familiares,amigos , conocidos ; pero Dios nos hizo fuerte hemos sobrevivido a todas las catástrofes atraves de los siglos y esta no será la recepción, fuerza, ánimo y sobretodo esperanza y mucha fe .

26/3/2020
1021157.jpeg
Flora Pastor Lecha

Encara que no ens podem abraçar, estem junts, aquet enemic invisible no sap de rics ni pobres només ataca persones i lo dolent es quan tenen nom i son amics i família, ens podem enfadar podem plorar però no defallir, això mai .... el que importa son les personas deixem de banda les envejas i el tu mas de aquí hem de sortir tots junts SOM UN EQUIP US ESTIMO ??????????

26/3/2020
Pedro Muñoz López

Tengo 57 años y jamás he vivido una situación semejante. A la humanidad le pediría que nunca se olvide a las personas que han perdido la vida y el dolor que causa no poder despedirlas dignamente. Invitaría a tomar consciencia por el futuro, y a las generaciones venideras que aprendan y no cometan nuestros errores. Ahora toca luchar, resistir y agradecer su esfuerzo a todos los colectivos que exponen su vida. Yo sigo trabajando en L,Hospitalet, por L,Hospitalet y por un mundo mejor.

26/3/2020
Susana Pinto Cañete

Per aquells que es quedaran pel camí, quan ens veiem i abraçem, que sigui ben fort i ben sentit, que ens estimem més que abans, que siguem més solidaris, humils i generosos amb els altres. Pels que ho voldrien fer i no hi seran. Per ells i per nosaltres, força, que en breu ens abraçarem.

25/3/2020
CELIA PORTILLO MATACHANA

En aquests moments d'incertesa, hem de ser com un equip de castellers. Familia, amics i coneguts hem d'estar units desde la distancia, formant pinya desde casa y recolçant-nos entre tots per a que qui més sap d'això es carreguin al virus i toquin el cel com l'anxaneta quan el guanyin. Tots junts fem força !

25/3/2020
Jose Manuel Corvo Corcobado

Me gustaría agradecer a tod@s l@s y vecin@s de bellvitge que al pasar el lunes día 30 de marzo por la calle nuestra señora de bellvitge salieron a aplaudir y agradecer el gesto que tuvimos los trabajadores de Fcc ma en ir a la puerta del hospital de bellvitge a aplaudir y a agradecer el gran esfuerzo que están haciendo los sanitarios por curar y salvar vidas. Le agradezco también a mis compañer@s ese gesto tan bonito que hemos tenido. Muchas gracias a tod@s y de esta saldremos adelante.

3/4/2020
Fernanda Vizuete, presidenta de la Asociación de Comerciantes de Bellvitge

Estem units en això / Estamos unidos en esto

3/4/2020
1024469.jpg
Gemma Ojeda Ariza

Hola, sóc en David Bautista Ojeda, tinc 8 anys però el 9 d'Abril faré 9 anys. Vaig a l'escola Prat de la Manta. A casa fem deures, exercici, dubuixem, ballem, pintem i juguem i juguem amb el pare, la mare i les germanes. Cada día sortim a aplaudir a tots i totes ?????? He fet dibuixos per animarnos #totaniràbé??

2/4/2020
Esplai Can Serra

Estem units en això / Estamos unidos en esto

3/4/2020
1024383.jpg
Oriol i Martina Lama

Moltes felicitaaaats als nostres bessons, Oriol i Martina, 7 anys ja, que rapid pasa el temps, Tota la familia us estimem tant que no es pot expresar amb paraules. Els vostres pares Mònica i Manu.

2/4/2020
Edu Galí director Consell Esportiu LH

Estem units en això / Estamos unidos en esto

3/4/2020