"Des de L'Hospitalet al món, a totes aquelles persones que avui, cadascú des de les nostres possibilitats, estem lluitant per guanyar-li la batalla a aquest virus, us convidem a que deixeu aquí les vostres paraules d'ànim i esperança".

1027882.jpg
Núria Marín i Martínez. Alcaldessa de L''Hospitalet.

Molta tristesa per la pèrdua d'en José Mª García-Calvillo, una gran persona i un gran amic. El meu sentit condol i tot el meu ‘carinyo’ per la seva esposa Carmen, els seus fills i néts, així com per la resta dels seus familiars i amics. Sempre recordarem el seu compromís i dedicació per defensar els drets de la gent gran de la nostra ciutat i la seva implicació molt activa en el moviment associatiu des de la seva entitat i el sindicat. Per les seves idees fermes i convincents, però sobretot pel seu caràcter obert i entranyable, que el va portar a ser un home molt estimat per tots i totes. Sempre disposat a ajudar als altres i amb una gran capacitat de treball. Amb el seu caràcter obert i el seu somriure particular ens transmetia molta confiança i seguretat. Un socialista de cap a peus, compromès i fidel amb els valors del PSC de justícia social i solidaritat. El Calvi, com el dèiem al partit, va representar a una generació de socialistes que van lluitar per la llibertat i el progrés durant els primers anys de la democràcia. Mai va deixar de treballar pel seu partit i per la seva estimada ciutat. El teu exemple ens ajudarà a seguir. Sempre en el nostre record. No t’oblidarem. Una abraçada molt forta. Tot el meu afecte i suport en tot allò que us calgui.

10/4/2020
1027852.jpeg
Lucía Quincoces Barba

Cariño, hoy haces 10 añazos. Aunque este año sea distinto, quiero que sepas que te queremos más aún. Porque nos has demostrada una vez más que era una súper niña! Estamos muy orgullosos de ti. Por ser una niña buena, cariñosa, responsable... y por querer tantísimo a tu hermano y estar siempre pendiente de él. Cuando todo esto pase tendrás tu segunda fiesta de cumpleaños con toda la gente que tmb te quiere igual que nostros. Te queremos infinito cariño!!!!

10/4/2020
María Bernard Abahri

Felicitar el cumpleaños fue el 06/042011

10/4/2020
Joan Bailon Perez

Ànim. Que d'això se surt

10/4/2020
David Quirós Brito

Avui, vull dedicar aquest récord per algú especial en l’equip de Cultura. El Toni Perna, el nostre Director del CC Tecla Sala ha perdut la seva mare, com a conseqüència d’aquest virus. Vagi tot el nostre afecte i estima, en aquests moments difícils.

9/4/2020
L'Hospitalet Experience

Avui, de nou, volem recordar-nos dels petits campions i campiones de #LHospitalet que estan aguantant a casa i col·laborant en que això passi el més aviat possible. No només això sinó que, a més, ens estan recordant als grans que hem de seguir endavant, i ho estan fent amb cartells i pancartes tan xulos com els que us ensenyem en aquest vídeo. Només podem dir-vos una cosa: gràcies "peques". Sou els millors!

9/4/2020
1027405.jpg
Núria Marín i Martínez (Alcaldessa de L'Hospitalet)

En aquests moments de dol i tristor per la irremeiable pèrdua d'en Josep Tejedor, vull expressar la meva sentida condolença a la Paquita, la seva esposa, als seus fills i a la resta dels seus familiars i amics. En Josep va ser una gran persona, sempre fidel a les seves idees i a la seva ciutat. Com a regidor va formar part d’aquell primer Ajuntament Democràtic a L’Hospitalet l’any 1979, un consistori amb un grup d’homes i dones que ja formen part de la nostra història pel seu compromís i dedicació incansable durant aquests anys. Però des d'ara en Josep forma part també del nostre record. Tot el meu afecte i el meu suport.

9/4/2020
José Antonio Montoya, presidente del Club Esportiu Alheña

Estem units en això / Estamos unidos en esto

7/4/2020
José Antonio Carreño miembro del AMPA Instituto Bellvitge

Estem units en això / Estamos unidos en esto

7/4/2020
Grup de dones de Santa Eulalia

Estem units en això / Estamos unidos en esto

7/4/2020
Jordi García, presidente de la Fecealh

Estem units en això / Estamos unidos en esto

7/4/2020
Joan Ramón Barrachina secretari local UGT de L''Hospitalet

Estem units en això / Estamos unidos en esto

7/4/2020